Sommerferielæsning del 3

Jeps som den kvikke læser allerede har fanget, så er der nu to nye indlæg på bloggen på samme dag... det handler ikke om at jeg er for sløv til at få dem lavet (øh jo det gør det så nok også ind i mellem... vil dog hellere kalde det travlt optaget end sløv..) - nej det handler om at jeg faktisk ofte har gang i 2 bøger på samme tid. Ofte en i fysisk bogform og en i elektronisk/lydbogsformat på min fantastiske Mofibo-reader (nej det er ikke reklame - blot begejstring).


Jeg har delvist læst og delvist lyttet en rigtig dejlig og hyggelig sommerbog, som har fungeret godt som modpol til den til tider voldsomme fortælling i "venner og fjender-serien"






Sommerens eventyr af Sarah Morgan

Kathleen er 80 år gammel. Efter et indbrud i hendes hjem, vil hendes datter Liza meget gerne flytte hende på plejehjem, men det ønsker Kathleen bestemt ikke. Det hun ønsker er eventyr. Liza selv bakser med at få karrieren som lærer og rollen som kone og mor til at gå op i en højere enhed, samtidig med at hun længes efter en tættere relation til sin mor.
 Martha står midt i en livs-krise. Uden job, kærlighed eller noget der minder om en plan  kan hun ikke få sit liv til at give mening.  Martha ser Kathleens annonce efter en chauffør og ledsager til en  køretur tværs over USA på den gamle rute 66. 
Hun er ikke verdensmester i at køre bil, men alt er vel bedre end at bo sammen med sine forældre? Og at rejse med en fremmed? Ikke noget  problem. Hvor meget bøvl kan en 80-årig også give? Da kvinderne begiver sig ud på deres livs rejse, opdager de alle tre, at det aldrig er for sent at tage på eventyr.


Sommerens eventyr er en rigtig feel-good bog, den fanger en med sine små twists og det er svært ikke at skiftevis holde af og irriteres lidt over alle vores 3 hovedpersoner. 
En god sommerbog :-)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

"Med alle midler" af Thomas C. Krohn

"Løgnerens Hus" af Katrine Nørregaard

"Et rigtigt liv" af Katrine Marie Guldager